Spine Center
Skåne
Nyheter

Personal

Åke Blixt

Med. Dr. Medicinskt ansvarig

Åke har tidigare arbetat med grundforskning och varit lärare vid Anatomiska Institutionen, Göteborgs Universitet. Han disputerade på en avhandling om Mikrocirkulation. Efter ortopedutbildning bla. varit vårdenhetsöverläkare och bitr. verksamhetschef vid Ortopedkliniken Sahlgrenska Universitetssjukhuset Mölndal. Medlem i Svensk Ryggkirurgisk Förening.

Maria Lundahl

Medicinsksekreterare/administratör/receptionist

Fabian Jacobsson

Specialistläkare

Fabian är legitimerad läkare sedan 2002 och ortopedspecialist sedan 2007. Efter specialisering har han arbetat i Varberg med allmän ortopedi och sedan 2009 enbart med ryggkirurgi.

Hans Laestander

Specialistläkare

Hans är legitimerad läkare sedan 1996 och ortopedspecialist sedan 2003. Efter specialisering har han arbetat i Varberg med allmän ortopedi och sedan 2009 enbart med ryggkirurgi.

Yara Asterfjord

Specialistläkare

Yara är legitimerad läkare sedan 2006 och ortopedspecialist sedan 2013. Under sin specialisering jobbade hon hos oss på Spine Center med ryggkirurgi och har sedan 2014 arbetat på Spine Center med enbart ryggkirurgi.

Catharina Parai

Specialistläkare

Catharina är legitimerad läkare sedan  2006 och ortopedspecialist sedan 2013. Efter specialisering har hon arbetat i Karlstad med allmän ortopedi och här på Spine Center med enbart ryggkirurgi.

Christian Hagelberg

Christian är legitimerad läkare sedan 2005 och ortopedspecialist sedan 2010. Sedan 2010 arbetat med både akut och planerad ryggkirurgi vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset och Nu-sjukvården. Sedan 2016 aktiv vid Spine Center Göteborg. Christian är vidare doktorand vid Göteborgs Universitet med ett forskningsprojekt kring behandling av spinal stenos i ländryggen.

Leif Anderberg

Specialist inom Ortopedi och Neurokirurgi, Leg. läk, M.D., Ph.D.

Eva Larsson

Sjuksköterska

Carl Widmark

Narkosläkare